Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Η καλή χρονιά εξαρτάται από ΕΜΑΣ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Η καλή χρονιά εξαρτάται από ΕΜΑΣ

Πέρασε ένας χρόνος, με δόσεις, μνημόνια,  κουρέματα, ομόλογα, χρέη, γερμανογαλλικά πειράματα, διεθνή πειράματα, λιτότητα, μειώσεις και ξαναμειώσεις μισθών και συντάξεων, λοιδωρίες των Φράγκων, επικύψεις των «εθνοπατέρων», σκάνδαλα, χαράτσια, φορομπηχτική πολιτική, χλιαρές αντιδράσεις, ανεργία, κοιμισμένη κοινωνία, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ…..

Ένας χρόνος, που ο λαός εξαθλιώθηκε κι οι βουλευτάδες γίναν πλουσιώτεροι.

Ένας χρόνος που το ανίκανο πολιτικό σύστημα, σερνόταν ανά την Ευρώπη με μέση λυγισμένη κι απλωμένο χέρι, αδιάντροπο, αμετανόητο, εύκαμπτο, παζαρεύοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες στα διεθνή φόρα.

Τιποτένια ανθρωπάρια, που αφού έριξαν ο ένας στον άλλον τα βάρη της ελληνικής χρεοκοπίας, έκαναν το λαό συνένοχο με το αδιάντροπο «μαζί τα φάγαμε» και στη συνέχεια «συνεργάστηκαν», για να παραδώσουν τη χώρα μέσω του τεχνοκράτη – εγκάθετου «πρωθυπουργού» στις ορέξεις των πατρώνων τους, με αντάλλαγμα την πολιτική τους επιβίωση.

Σοσιαληστάδες, δεξιοαδέξιοι, πατριδοκάπηλοι, «πρεζόνια» των διεθνών τραπεζών και παλιάτσοι της κακιάς ώρας, που ξεπουλάνε την ΕΛΛΑΔΑ και το ΑΥΡΙΟ της ελληνικής ράτσας.

Ένας χρόνος που περίτρανα μας απέδειξαν, πως αν και ανίκανοι για να κυβερνήσουν, είναι ικανοί για ΟΛΑ, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία.

Από τον Ελληνικό Λαό εξαρτάται το ΑΥΡΙΟ κι όχι από τα γελοία αυτά ανθρωπάρια.

Οι Έλληνες των περασμένων γενεών, πάλεψαν για να μας παραδώσουν μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΗ πατρίδα.

Οι Έλληνες του σήμερα, οφείλουν να αναλογισθούν ΤΟ ΧΡΕΟΣ τους, προς την Πατρίδα και τις επόμενες γενιές.

Είναι στο χέρι μας, να πάρουμε το τιμόνι της Ελλάδας στα χέρια μας και να την οδηγήσουμε στη θέση που της αξίζει ή να αφεθούμε να μας ξεπουλήσουν στους «φίλους» τους, οι θλιβεροί πολιτικάντες που μας κυβερνούν. Καλή χρονιά!!!

Για σένα Συναγωνιστή (...) μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου