Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

«ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»

Δύο ειδήσεις μοιάζουν βγαλμένες από σενάριο φρίκης και τρόμου!

Στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Πειραιώς, μετανάστες από τη Σομαλία, οπλισμένοι με καδρόνια, τσεκούρια και σπαθιά έδωσαν μάχη μεταξύ τους! Απολογισμός 11 Σομαλοί κι ένας άνδρας της ομάδας Ζήτα τραυματίσθηκαν! Διμοιρία των ΜΑΤ επέβαλλε την τάξη στην περιοχή κάνοντας 56 προσαγωγές υπόπτων στην Αστυνομία!

9 Πακιστανοί βίασαν διαδοχικά ένα 13χρονο αγόρι Αλβανικής καταγωγής στο Άλσος Αιγάλεω. Το άρπαξαν, το οδήγησαν πίσω από τους θάμνους κι εκεί αφού το χτύπησαν, στη συνέχεια ο ένας μετά τον άλλον το βίασαν και όταν τελείωσαν την αποτρόπαια πράξη τους, το εγκατέλειψαν. Ο βιασμός του παιδιού έγινε το απόγευμα, στο φως του ήλιου και κανείς μα κανείς δεν άκουσε ή δεν είδε το παραμικρό.Ο 13χρονος μαζί με τον πατέρα του, κατήγγειλε το βιασμό στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε έναν από τους δράστες. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων 8 βιαστών.

Έτσι μας κατάντησε η επιλεκτική "δημοκρατική" ευαισθησία των θολοκουλτουριάρηδων "προοδευτικών" και μη, που δήθεν νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες και φτιάχνουν κέντρα φιλοξενίας, αντί να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, να σπάσει το απόστημα που ταλανίζει την Ελλάδα και λέγεται λαθρομετανάστευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου