Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Επί ξυρού ακμής

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Επί ξυρού ακμής

  • Μπροστά στην Τουρκική αδιαλλαξία ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, αναγκάσθηκε να παραδεχθεί, ότι δεν υπάρχει κοινή γλώσσα επί των αρχών λύσης του Κυπριακού. Ενώ μέχρι πρότινος ισχυριζόταν ότι υπήρχε κοινή βάση και κοινή γλώσσα μεταξύ του ιδίου και του συντρόφου Ταλάτ και γι' αυτό αποφάσισε να συμμετάσχει στις απευθείας συνομιλίες. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα! Ποιός ξέρει γιατί! Πάντως είναι γνωστές οι θέσεις, οι απόψεις κι η στάση του κόμματος του κ. Χριστόφια ανέκαθεν προδοτικές γιατί ν' αλλάξουν τώρα; Ε, σύντροφοι;

  • Το αγγλικό κανάλι ζήτησε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για το τηλεοπτικό κουϊζ που εμφάνιζε τον Μέγα Αλέξανδρο Σκοπιανό! Πάγια η τακτική των Άγγλων να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι!

  • Την φωτιά στη Σμύρνη την έβαλαν οι Έλληνες, είπε! Αν αντί να γράφουν τις θέσεις της εν λόγω κυρίας, την αγνοούσαν πλήρως τα ΜΜΕ, ποιός θα γνώριζε τι είπε; Αφού ούτως ή άλλως οι συγκεκριμένες απόψεις προκαλούν το Εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων, γιατί ν' αναπαράγονται;

  • Σύμφωνα με τον Ελεύθερο τύπο (ww.e-tipos), η φωτογράφηση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ακρόπολη έγινε με την άδεια του υπουργείου Πολιτισμού . Το αίτημα φωτογράφησης στον Ιερό Βράχο θα έπρεπε να εξεταστεί από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Επειδή όμως κατατέθηκε τελευταία στιγμή, αντιμετωπίστηκε υπηρεσιακά από το ΥΠΠΟ, το οποίο έδωσε το πράσινο φως. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ! Ποιός σας έδωσε την άδεια κύριοι του εν λόγω υπουργείου να επιτρέπετε την βεβήλωση των ιερών τόπων της Ελλάδος; Πάντως όχι ο Ελληνικός λαός, που υποτίθεται, ότι εκπροσωπείτε!

  • Ραββίνοι και άλλοι επιφανείς Εβραίοι των ΗΠΑ δραστηριοποιούνται ώστε να πετύχουν την ανάκληση των σχεδίων που προβλέπουν τη διέλευσή του ΜΕΤΡΟ, από το έδαφος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου, όπου απλωνόταν το παλιό εβραϊκό νεκροταφείο. Όσο κι αν πονάει, δεν μπορώ παρά να σκεφθώ το εξής: Πότε κάποιος Έλληνας, διαμαρτυρήθηκε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, για τους τόσους και τόσους αρχαίους τάφους, που αφού συλλήθηκαν ξανασκεπάστηκαν; Τα τόσα και τόσα αρχαία μνημεία που ξανακουκουλώθηκαν όπως - όπως για να διευκολύνουν το μετρό, την οικοπεδοποίηση, τον τουρισμό και γενικά την λεγόμενη ανάπτυξη; Εμείς έχουμε πολιτισμό και τον θάβουμε! Οι Εβραίοι για ένα νεκροταφείο μαζεύτηκαν, να διαμαρτυρηθούν απ' όλα τα σημεία της γής! Μήπως ήλθε η ώρα ν' αναλογισθούμε τις ευθύνες μας ως λαός και ως Έθνος;

  • " Πρωτοβουλία αναρχικών για την ελεύθερη διακίνηση αγαθών". Δηλαδή σύμφωνα με το σκεπτικό του αναρχοαλήτη: Σας σπάω το κεφάλι και τα πλευρά, σας καίω τ' αυτοκίνητα, σας σπάω και σας καίω τα μαγαζιά, σας καίω τη σημαία, ληστεύω τράπεζες, σας ρίχνω δυό μολότωφ, καταστρέφω ότι βρεθεί μπροστά μου, πάρτε δύο κιλά φάβα, που επίσης έκλεψα και πατσίσαμε! Ε όχι και ρομπέν των δασών οι αναρχοαλήτες! Κοινοί κακοποιοί, τραμπούκοι, κλέφτες, ληστές κι απάτριδες είναι!

  • Μπάμπης Καραθάνος: Θα φύγω από τη ΝΔ αν υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων! Ναι το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Αλήθεια εκείνος ο άλλος "αγωνιστής" Βορειοηπειρώτης Ηλίας Λέκκας, τι έγινε; Μάλλον τον κατάπιε το σύστημα! Κακό πράγμα να γλύφεις εκεί που έφτυνες!

  • Tο να επιστρέψουμε τους λαθρομετανάστες στον τόπο τους και να μη δεχθούμε άλλους οικονομικού μετανάστες στην Ελλάδα, δεν είναι ρατσισμός! Είναι φυλετικός ανθρωπισμός!

  • Τελικά ενώ έχουμε δει τα πάντα, υπουργούς να πλουτίζουν, να παρανομούν, να βγαίνουν με θρασύτητα να δικαιολογήσουν τ' αδικαιολόγητα, να υποθάλπουν εγκληματίες και μάλιστα εμπόρους ναρκωτικών, να προκαλούν και ν' αγνοούν τον λαό και το χειρότερο απ' όλα, να ξεπουλάνε με τον πιό αισχρό τρόπο τα ιερά και τα όσια της φυλής μας, εμείς κάνουμε δημοσκοπήσεις για τον ποιόν ψεύτη, ποιόν κλέφτη και ποιόν πατριδοκάπηλο θα ψηφίσει ο ταλαίπωρος Έλληνας! Έτσι μας κατήντησαν!





eXTReMe Tracker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου