Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Το πολιτικό κατεστημένο εκβιάζει τον λαό

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΚΥΠΡΟΣ: Το πολιτικό κατεστημένο εκβιάζει τον λαό

Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου είναι ένα σύμφυρμα διεφθαρμένων, μιαρών ανθελλήνων, εντολοδόχων των ξένων συμφερόντων και των τραπεζών, αρνησιπάτριδων και προδοτών, ιδιοτελών μικρανθρώπων που πάνω από όλα θέτουν το προσωπικό τους συμφέρον, ελεεινών αριβιστών, αμαθών και ανοήτων, τσαρλατάνων και κατεργάρηδων, δειλών και μικροπρεπών, σιχαμερών καιροσκόπων που περιφέρουν κεκαλυμμένη την ποταπότητα τους με την οίηση και την υπεροψία το αστραφτερό ένδυμα που σε όλους τους καιρούς ενδύονται οι λαοπλάνοι και οι τύραννοι.

Η εμπιστοσύνη σε αυτό το σάπιο κατεστημένο υποδηλώνει συνενοχή ή αποδεικνύει εκνευριστική αφέλεια και εσωτερική κατάπτωση.

Πήραν ένα λαό αγωνιζόμενο για την ελευθερία του, ένα λαό πολεμιστών και ηρώων και παραδίδουν σήμερα ένα ράθυμο όχλο που τους ακολουθεί και τους χειροκροτεί και τους επικροτεί σε κάθε αισχρή και ανόσια πράξη και επιλογή τους.

Ηγέτευσαν αυτού του τόπου από το 1960 και εντεύθεν και πέτυχαν να ξεριζώσουν και απεκβάλουν από τη ψυχή του λαού οτιδήποτε το υγιές , το εθνοπρεπές , το ηρωικό και μεγάθυμο και να ανεβάσουν στα βάθρα της ηθικο-πολιτικής συνείδησης οτιδήποτε το φαύλο, το ποταπό, το αντεθνικό, το ανερμάτιστο, το έκφυλο και νοσηρό.

Υπέσκαψαν και κατεδάφισαν την εθνική συνείδηση του κυπριακού ελληνισμού, εξαχρείωσαν τη πολιτική του συνείδηση, με απώτερο στόχο να περάσουν τα σχέδια που από κοινού με τους πάτρωνες και αφέντες τους, συνυφαίνουν.

Ποιος θα καταδικάσει αυτόν τον ρυπαρόν εσμόν; Ποιός θα οδηγήσει στο εδώλιο της εθνικής δικαιοσύνης αυτήν την αδίστακτη συμμορία ; Ποιός στ’ αλήθεια ποιός; Το ερώτημα μένει αναπάντητο και θα μένει για πολύ καιρό, θα υπερίπταται πάνω από τη προδομένη πατρίδα, θα φτερουγίζει μέσα στους νυκτομένους καιρούς μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα που κάποιοι νέοι άνθρωποι, βαθύτατα έλληνες, πολεμιστές οργίλοι και ανελέητοι, θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για το κατάντημα της πατρίδος και θα γίνουν οι αδυσώπητοι κριτές, οι δικαστές και οι τιμωροί.

Τούτη η πατρίδα η τουρκοκρατούμενη και αγγλοπατημένη δεν περιμένει τίποτα από τη νωχελική και προσκυνημένη μάζα. Μονάχα από τους λίγους περιμένει να ξαναβρεί τη περηφάνια της και να βαδίσει αγέρωχη το δρόμο τη λευτεριάς της.

Οι ώρες οι δύσκολες πλησιάζουν. Νέα σχέδια ετοιμάζονται εσπευσμένως. Το πολιτικό κατεστημένο δημιούργησε εκείνες τις προϋποθέσεις για να εκβιάσει την αποδοχή της λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας . Άνοιξε τα οδοφράγματα από το 2003, επέτρεψε τη κατάθεση του σχεδίου Ανάν στο δημοψήφισμα του 2004 για να φορτώσει την αδιαλλαξία στον κυπριακό ελληνισμό, υποβίβασε με την 8η Ιουλίου το πρόβλημα της εισβολής και κατοχής σε πρόβλημα ανάμεσα σε ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους και απάλλαξε την Τουρκία από τις ευθύνες της και τα εγκλήματα της , γεγονός που φάνηκε στη πρόσφατη κρίση για την ενταξιακή της πορεία .

Επέτρεψε στη κατοχική διοίκηση με την οποία συνομιλεί, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να «πολιτογραφήσει» 90.000 τούρκους ως τουρκοκύπριους και επιπρόσθετα επιχορηγεί την εγκατάσταση όλων αυτών των νεοτουρκοκυπρίων στην ελεύθερη ζώνη.

Ενσωματώνει επιπλέον 130.000 μετανάστες Ασιάτες και Αφρικανούς, και τέλος προσφέρει δια του προέδρου της δημοκρατίας, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αποδοχή άλλων 50.000 εποίκων, εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφο, αποστρατικοποίηση ( αφοπλισμό του κυπριακού ελληνισμού ), διαφοροποίηση των εγγυήσεων, παραμονή των αγγλικών βάσεων.

Ύστερα από όλα αυτά λένε στο λαό, αν δεν αποδεχθείς τη λύση τότε θα έχεις ένα τουρκικό κράτος στο βορρά και χιλιάδες τούρκους στο νότο. Εκβιάζουν το λαό, του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό για να τον οδηγήσουν δέσμιο και φοβισμένο στην αγχόνη του νέου δημοψηφίσματος.

Με την εκστρατεία κατήχησης του λαού στα νέα σχέδια στην ουσία θα εντείνουν τον εκβιασμό για να τσιμεντώσουν την αποδοχή της λύσης – διάλυσης.

Τελευταία ελπίδα σε αυτή τη πατρίδα απομένει η δράση των Ελλήνων Εθνικιστών. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι σχεδιαστές της ομοσπονδιακής λύσης. Γιαυτό μας έχουν αποκόψει από κάθε μέσο μαζικής επικοινωνίας. Αναμένεται επίσης να επιχειρήσουν εναντίον μας πολλά και διάφορα προκειμένου να μας αποκόψουν ακόμα και από την ζωντανή και άμεση επαφή που έχουμε με το λαό. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε μορφή επίθεσης.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου