Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ-ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αυτή την στιγμή, έξω από την πρεσβεία της μητρός πατρίδος στη Λευκωσία, πραγματοποιείται εκδήλωση συμπαράστασης προς τους συντρόφους που κρατούνται στα αστυνομικά κελλιά στην Αθήνα. Μέλη της Αυτόνομης Εθνικιστικής Έκφρασης ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ επιδίδουν αυτή την στιγμή ψήφισμα στην πρεσβεία της Ελλάδος και δηλώνουν την συμπαράσταση τους ζητώντας από τον πρέσβη της Ελλάδος στην Λευκωσία να παρέμβει για την απελευθέρωση των αυτόνομων συναγωνιστών που κρατούνται ακόμα παράνομα από το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου. Στον αγώνα μέχρι τέλους. Δεν σταματάμε εδώ. Ζήτω η Νίκη.

Το συγκεκριμένο ψήφισμα έχει ως εξής :

1η Φεβρουαρίου 2010
Λευκωσία – Κύπρος

Εξοχώτατο πρέσβη
Μητρός πατρίδος

Εξοχώτατε,
ζώντας σε αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού και παρακολουθώντας με μεγάλη αγωνία και προσοχή τα όσα συμβαίνουν στον ελλαδικό χώρο, επικοινωνούμε μαζί σας ως εκπρόσωπος της μητρός πατρίδος στην Κύπρο, προκειμένου να συμβάλετε και εσείς στην δικαίωση των συναγωνιστών μας που κρατούνται στις φυλακές της μητρός πατρίδος.

Από το προηγούμενο Σάββατο αδίκως έχουν συλληφθεί συναγωνισταί μας και κρατούνται στις φυλακές στερούμενοι την παρουσία τόσο της οικογένειας όσο και των δικών τους ανθρώπων. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί από το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου μας βρίσκει αντίθετους και αγανακτισμένους για την αδικία που υφίστανται οι συναγωνισταί μας. Στο πρόσωπο σας βλέπουμε την Ελλάδα, αιώνια αξία, μητέρα των Ελλήνων της διασποράς, υπέρτατη αναφορά του έξω Ελληνισμού, προαιώνιος πόθος των Κυπρίων. Έτσι εκφράζοντας Εσείς την ελευθερία του Λόγου που δίδαξε η φυλή μας, εκφράζοντας Εσείς τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού είμαστε σίγουροι ότι κατανοείτε πλήρως την αγωνία μας για την τύχη των συναγωνιστών μας.

Εξοχώτατε,
με την επιστολή μας αυτή παρακαλούμε όπως μεσολαβήσετε για την αποτροπή των δεδομένων και συμβάλετε στη απελευθέρωση των συναγωνιστών μας.

Ο ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου