Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Ταλάτ έμμισθος του ΑΚΕΛ

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Ο Ταλάτ έμμισθος του ΑΚΕΛ

Ένα μεγάλο ακόμη σκάνδαλο ξεσπά, σε σχέση με το ΑΚΕΛ και τον "σύντροφο" Ταλάτ. Έπαιρνε λεφτά από το ΑΚΕΛ ο Ταλαττίλας, σύμφωνα με αποκαλύψεις από το Μ. Ιγνατίου.

Η απορία μας είναι: Αν έπαιρνε και χρήμα για να υποστηρίζει θέσεις ντενκτασικότερες του Ντενκτάς, αν έπαιρνε και λεφτά για να είναι αυτός που είναι, πόσο πιο πολύ Ντενκτάς θα ήταν, εάν δεν έπαιρνε και λεφτά;

Ή ακόμα: Αφού τον χρηματοδοτούσαν και τους βγήκε ένας νέος Ντενκτάς, γιατί συνεχίζουν να του κάνουν εκστρατεία;

Ή ακόμα: Ξέρουμε ότι τα κόμματα χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από το κράτος. Ή ακόμα και από τα μέλη τους (ιδίως το ΑΚΕΛ με τους κομματικούς εράνους του).

Γνώριζαν οι ανυποψίαστοι ΑΚΕΛικοί που πήγαιναν τα λεφτά τους;

Γιατί δεν ενημερώθηκαν επίσης οι φορολογούμενοι που επιδοτούν το ΑΚΕΛ, ότι στην ουσία δεν επιδοτούσαν το ΑΚΕΛ, αλλά ανάγιωναν το νέο Ντενκτάς;

Το ΑΚΕΛ επιδοτούσε το νέο διοικητή του Αττίλα. Και δεν το έφταναν αυτά, συνεχίζει ακόμη και σήμερα να τον υποστηρίζει δημόσια!
Παραπολιτικό Από τη Σημερινή

Το ΑΚΕΛ επιδοτεί τον Ταλάτ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνεται ο ισχυρισμός από πολλούς. Επειδή πρόκειται για πολιτικό ζήτημα μεγάλης σημασίας, γι’ αυτό το ΑΚΕΛ καλείται, στο πλαίσιο της διαφάνειας που κατά κόρον επικαλείται, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ισχυρισμούς, που κυκλοφορούν εδώ και πάρα πολύ καιρό και εντάθηκαν τελευταία, αν δηλαδή επιδοτεί ή όχι το κόμμα του κατοχικού Ταλάτ.

Επισημαίνουμε αυτά επειδή προχθές, στο «Φιλελεύθερο», ο άριστα ενημερωμένος εκλεκτός συνάδελφος Μιχ. Ιγνατίου έγραψε τα εξής: «Κι όμως συνέβη και αυτό… Διπλωμάτης ξένης πρεσβείας -όχι της αμερικανικής- έστειλε σημείωμα στο Υπουργείο Εξωτερικών της πατρίδας του, στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο κατοχικός ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ συνέχιζε να λαμβάνει επίδομα από το ΑΚΕΛ μέχρι τη νίκη του στην προηγούμενη ‘εκλογική’ διαδικασία των κατεχομένων. Σύντροφοι, απαιτείται ισχυρή διάψευση…».

Το ΑΚΕΛ τι λέγει για όλα αυτά; Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.

Σ.Ι.

Πηγή: Κυπριακό ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου