Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα τον λόγο έχει ο ανένδοτος αγών

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τώρα τον λόγο έχει ο ανένδοτος αγών

Τα αποτελέσματα των κατοχικών εκλογών δείχνουν νίκη των δωσίλογων ευρωλιγούρηδων. Οι ελληνόφωνοι γκαουλάιτερς νομίζουν ότι τώρα δικαιούνται να γενοκτονήσουν τους Έλληνες.
Κατά πάσα πιθανότητα η Νέα Δημοκρατία θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με δεκανίκια το Πασοκ και την ΔημΑρ.


 

Ο Ελληνικός Λαός οφείλει να μην αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των κατοχικών εκλογών, καθώς είναι προϊόν ψυχολογικής βίας και αποπροσανατολισμού.

Το διακύβευμα των κατοχικών εκλογών ήταν το μνημόνιο. Εξ αρχής το προπαγανδιστικό επιτελείο της ΝΔ, γνωρίζοντας ότι θα ηττηθεί, το μετέτρεψε σε ευρώ ή δραχμή.

Ακόμη και αν οι εκλογές έδιναν αντιμνημονιακή κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρούσε δεδομένο ότι αυτή θα υπετάσσετο στο μνημόνιο.

Τώρα τον λόγο έχει ο ανένδοτος αγών.

Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι έλαβε το πράσινο φώς για να εξολοθρεύσει τον Ελληνικό Λαό στο όνομα της σωτηρίας του ευρώ.

«Παραμονή στο ευρώ με κάθε κόστος», σημαίνει αφανισμό του Ελληνικού έθνους-κράτους.

Ο πόλεμος πιά είναι μπροστά μας. Θα είναι αδυσώπητος. Τώρα θα δούμε τί έχουν να πούν όσοι χλεύαζαν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Τώρα που ο ζυγός της σκλαβιάς σφίγγει θανάσιμα τον Λαό μας.

Για όσους αντιμνημονιακούς αποκηρύσσουν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, αριστεροί ή δεξιοί, είμαστε πια εχθροί. Δεν έχουμε τίποτε κοινό. Ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός απέδειξε τα όριά του.

Ο Ελληνικός Λαός εθισμένος στην εκλογική διαδικασία, χωρίς επαναστατικές εξωκοινοβουλευτικές δομές, με αντιμνημονιακούς ηγέτες που τρέμουν μήπως κάποιος τους κατηγορήσει για έξοδο από το ευρώ, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του 4ου Ράιχ με ειρηνικές διαδικασίες.

Τώρα η σκλαβιά αποκτά νομιμοφάνεια. Το καθεστώς προτεκτοράτου θα διώκει όσους Έλληνες μάχονται για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία, ως «τρομοκράτες».

Δεν υπάρχει πιά άλλος δρόμος από την μετωπική σύγκρουση με την ληστοσυμμορία του ευρώ και του μνημονίου.

Η Ελλάδα πρέπει πάση θυσία να ξεφύγει από το δημοσιονομικό Νταχάου.

Έχουμε ιστορική ευθύνη να πολεμήσουμε τους γερμανούς κατακτητές.

Ο σημερινός πόλεμος είναι πιό δύσκολος από αυτόν του 1941, διότι ο εχθρός χρησιμοποιεί διαφορετικά όπλα. Η κατοχή ντύνεται τον μανδύα του εκσυγχρονισμού. Η αποικιοκρατία βαπτίζεται εξευρωπαϊσμός.

Θα αντιτάξουμε ψυχολογικό, οικονομικό, πολιτικό, πολιτιστικό, ηλεκτρονικό πόλεμο για να αντιμετωπίσουμε την δική τους τρομοκρατία. Η σύγκρουση είναι δεδομένο ότι θα πάρει αιματηρή μορφή καθώς τα μέτρα που θα προσπαθήσει να επιβάλλει η ληστοσυμμορία του ευρώ θα προξενήσουν παλλαϊκή εξέγερση.

Ουδείς εξ αυτών που ψήφισε σήμερα το μνημόνιο-ΝΔ, πιστεύει στα σοβαρά ότι με το μνημόνιο θα σωθεί. Ψήφισε για να μην βγει η Αριστερά. Αλλά ξέρει ότι το μνημόνιο είναι αδύνατον να εφαρμοστεί, ούτε εν μέρει.

Για το Ελληνικό επαναστατικό κίνημα, η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Δεν υπάρχει τρόπος να λυθούν οι διαφορές μας με τους κατακτητές παρά μόνον με κοινωνικό και εθνικό πόλεμο.

Δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε ελεύθεροι. Δεν θα τους επιτρέψουμε να πεθάνουμε ως σκλάβοι.  

Ιφικράτης Αμυράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου