Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Στο δικαστήριο ο Θεόδωρος Οικονόμου - Καμαρινός, επειδή χρησιμοποίησε τον όρο "Βόρειος Ήπειρος"!

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Στο δικαστήριο ο Θεόδωρος Οικονόμου - Καμαρινός, επειδή χρησιμοποίησε τον όρο "Βόρειος Ήπειρος"!


Στα δικαστήρια κατάφεραν να οδηγήσουν τον πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου - Καμαρινό κάποιοι περίεργοι κύκλοι του Υπουργείου Εξωτερικών.


Πριν λίγους μήνες τον έφεραν σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση εντός του Υπουργείου Εξωτερικών  για κακοδιοίκηση στο Προξενείο της Κορυτσάς, αλλά  οι υψηλόβαθμοι διπλωματικοί υπάλληλοι που προσπαθούν να τον σπιλώσουν από την εποχή που παρότρυνε ανοικτά τους Έλληνες της Κορυτσάς να δηλώσουν ανοικτά την εθνική τους καταγωγή, δεν κατάφεραν να βρουν άκρη.

Έτσι αφού δεν έχουν το θάρρος να πάρουν οι ίδιοι τις αποφάσεις που επιθυμούν ώστε να ξεφορτωθούν τον ελληνόψυχο διπλωμάτη οι "κύριοι" αυτοί, που έχουν περάσει από την υπηρεσία έξι αφεντάδων, δηλαδή Υπουργών Εξωτερικών, αποφάσισαν να απευθυνθούν σε έναν πιο ουδέτερο και ανεξάρτητο θεσμό, αυτόν της δικαιοσύνης, προκειμένου να αποσπάσουν από εκεί μία καταδικαστική, όπως ελπίζουν, απόφαση ώστε να τον πλήξουν ηθικά και επαγγελματικά.

Ο κ. Οικονόμου - Καμαρινός κλήθηκε λοιπόν σήμερα το πρωί στο Πταισματοδικείο Αθηνών προκειμένου να δικαστεί για παράβαση καθήκοντος κατά τη θητεία του ως Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο πρώην πρόξενος ενημερώθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή 3 Αυγούστου, προκειμένου να παρουσιαστεί μέσα σε τέσσερις μέρες (από τις οποίες εργάσιμες μόλις οι δύο) με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και οι συνήγοροι του βρίσκονται σε διακοπές εκτός Αθηνών!

Θερινές δικαστικές αποφάσεις με διαδικασίες εξπρές δηλαδή προσπαθούν να αποσπάσουν όσοι έχουν "βάλει στο μάτι" εδώ και καιρό τον πρώην πρόξενο.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις πάνω στην υπόθεση με την ελπίδα ότι ο κ. Θεόδωρος Οικονόμου - Καμαρινός θα απαλλαχθεί σύντομα και ολοκληρωτικά από τις περίεργες ταλαιπωρίες που τον υποβάλλουν οι γνωστοί - άγνωστοι καρεκλοκένταυροι.

Βέβαια κάποιοι κύκλοι και από τον δικό μας χώρο θα χαρούν με αυτή την είδηση, επειδή ο πρώην πρόξενος τα έλεγε και τα λέει "έξω από τα δόντια" με αποτέλεσμα να τους γίνεται ενοχλητικός για τα σχέδια τους, αλλά εμείς όπως κάνουμε εδώ και δύο χρόνια παραμένουμε στο πλευρό του. [www.neb.gr]

Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για την υπόθεση

 Αιδώς Αργείοι! Η Ελληνική Κυβέρνηση ανακαλεί τον Πρόξενό μας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου

2 σχόλια:

  1. Η αθλιότητες ΓΑΠ/Δρούτσα συνεχίζονται από Σαμαρά/Αβραμόπουλο. Τι άλλαξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι απέγινε με την ιστορία αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή