Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΞΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΞΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σ' ένα μεγάλο τμήμα της Αττικής, έχουν δημιουργηθεί μικρές ή μεγάλες εστίες εγκληματικότητας, που τις καθιστούν άβατες για τους κατοίκους, τους επαγγελματίες τους και για τους αστυνομικούς ακόμη! Χιλιάδες λαθρομετανάστες από Ευρώπη Αφρική και Ασία, ξεμένουν στην Αθήνα και δραστηριοποιούνται στον χώρο της παρανομίας.

Στην καρδιά της πόλης τα σκληρά ναρκωτικά πωλούνται ελεύθερα, η πορνεία ανθεί και τον έλεγχο έχουν Αφρικανοί!

Στον Ταύρο, στα Πετράλωνα και το Αιγάλεω, κάνουν παρεμπόριο, πλαστογραφίες, και διακίνηση λαθρομεταναστών οι Μπαγκλαντεσιανοί.

Στην οδό Αχαρνών και στον Άγιο Παντελεήμονα λύνουν τις διαφορές τους με αιματηρές συμπλοκές, δολοφονούν, ληστεύουν κι εκδίδουν γυναίκες, Αλβανοί, συνεπικουρούμενοι από Ρουμάνους και Πολωνούς.

Στην πλατεία Βάθης και στα Πατήσια, κλέβουν, ληστεύουν και λύνουν τις διαφορές τους με χρήση βίας και όπλων (με νεκρούς και τραυματίες) Αλβανοί.

Στην Κυψέλη Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ασιάτες Αφρικανοί, κάνουν πολλές φορές από κοινού κλοπές και διαρρήξεις. Ενώ, χρυσές δουλειές από μπούκες σε σπίτια, κάνουν Γεωργιανοί, Βούλγαροι και Ρώσσοι, συνεπικουρούμενοι από συμπατριώτισσές τους, που εργάζονται ως οικιακοές βοηθοί στα σπίτια που ληστεύουν.

Στου Ρέντη, στην Νίκαια, στον Κορυδαλλό, στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στον Ασπρόπυργο, στα Μέγαρα και στον Μαραθώνα, οι Πακιστανοί διακινούν λαθρομετανάστες και επιδίδονται σε πλαστογραφίες.

Στον Ασπρόπυργο, στην Μάνδρα, στην Ελευσίνα, στα Μέγαρα, στα Άνω Λιόσια Έλληνες και Αλβανοί Τσιγγάνοι κάνουν διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές αυτοκινήτων, και διαρρήξεις.

Αποτέλεσμα οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να ζούν υπό καθεστώς τρόμου και ομηρίας, οι περιουσίες τους να έχουν χάσει την αξία τους και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να πέσουν θύματα ληστείας, κλοπής, βιασμού ή να χάσουν και την ζωή τους. Πότε επιτέλους η πολιτεία θα πάρει μέτρα, ώστε να πάψει η υποβάθμιση του κέντρου της πρωτεύουσας της Ελλάδος και να νοιώθουν ασφαλείς οι πολίτες αυτής της πόλης; Τι περιμένει το κράτος για να καθαρίσει την πρωτεύουσα της Ελλάδος από τις εισαγόμενες σπείρες και τους εισαγόμενους εγκληματίες που κυριαρχούν σ' αυτήν, υποβαθμίζοντάς την και κάνοντας την ζωή των κατοίκων της επικίνδυνα δύσκολη; Δεν είναι ντροπή να μη μπορεί ένας άνθρωπος να κυκλοφορεί στον τόπο του χωρίς να φοβάται τι θα του συμβεί ή τι θ' αντικρύσει στρίβοντας στην γωνία του δρόμου;

Πηγή : ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής

Γιατί έγινε άσκηση αστυνομικής μορφής των Ειδικών Δυνάμεων;

Μήπως ετοιμάζουν τις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού, για να τις χρησιμοποιήσουν στην προσπάθεια καταστολής της εγκληματικότητας του κέντρου της πρωτευούσης;

Ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού στρατού έκαναν άσκηση αποστολών αστυνομικής μορφής εντός των πόλεων και υπό τον μανδύα των «στρατιωτικών επιχειρήσεων αστικού εδάφους». Οπως συνάγεται από τις λεπτομέρειε», η άσκηση αφορούσε καθαρά αστυνομικής μορφής επιχειρήσεις από ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού.

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου