Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Πετροπόλεμος μεταξύ Αφγανών λαθρομεταναστών Λιμενικών και Αστυνομικών, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Πάτρας. Περίπου 200 Αφγανοί λαθρομετανάστες, που ζουν σε πρόχειρο καταυλισμό επί της παραλιακής οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, συγκεντρώθηκαν απέναντι από τον σταθμό υποδοχής στο λιμάνι και πέταγαν πέτρες και ξύλα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα και στα τζάμια του σταθμού! Από τις συμπλοκές υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δημιουργήθηκε φόβος και αναστάτωση στους ταξιδιώτες και στους διερχόμενους οδηγούς.

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους, με μεγάλες κινητοποιήσεις για το πρόβλημα των Αφγανών και προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού, ενώ τα Μ.Μ.Ε. τήρησαν σιγή ιχθύος!

Οι λαθρομετανάστες εισρέουν πλέον ασυγκράτητοι κατά εκατοντάδες στην Πάτρα, προκειμένου να επιδιώξουν να περάσουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες.
Λαθρομεταναστευτικό κόμβο, χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί την Πάτρα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά, δηλώνοντας ότι τα αστυνομικά μέτρα, που εξαγγέλθηκαν για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, είναι ημίμετρα και λύσεις του ποδαριού, καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.


Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου