Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ηλένια Ασημακοπούλου

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Ηλένια Ασημακοπούλου

ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Η φωτογραφία από το Αγγλικό σαμπουάν που χρησιμοποιήθηκε για την εξαπάτηση των Ελλήνων!
Την ανύπαρκτη Ηλένια Ασημακοπούλου, θα τιμήσουν και φέτος οι πάσης φύσεως μαρξιστές, προοδευτικάριοι, νεοφιλεύθεροι και λοιποί "δεξιοεθνικιστοπατριώτες"!

Τότε πριν ακόμη βγεί το πόρισμα του Τσεβά, για τους νεκρούς, του Πολυτεχνείου, που τους ανέβαζαν σε χιλιάδες, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να τοποθετηθεί η κεφάλα του Σβορώνου, για να καταθέτουν τα στεφάνια τους.

Τότε εμφανίσθηκε ο νεαρός Νικολαϊδης, ο οποίος πήγε στα κάγκελα του Πολυτεχνείου, κρέμασε την φωτογραφία μιάς ωραίας νεαρής γυναίκας, την στόλισε με λουλούδια κι άρχισε να κλαίει για τήν άδικη δολοφονία της αγαπημένης του Ηλένιας, από τους στρατιωτικούς της χούντας στα γεγονότα του Πολυτεχνείου!

Όλες οι "αντιστασιακές" εφημερίδες εκτός από την ΕΣΤΙΑ και τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, δημοσίευαν επί ένα μήνα λεπτομέρειες για τον τραγικό χωρισμό των δύο ερωτευμένων. Όλη η Ελλάδα γέμισε από όψιμους αντιστασιακούς, που έτρεχαν ν' αποθέσουν ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο, εις μνήμην της Ηλένιας!

Ώσπου... η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ αποκάλυψε την αλήθεια! Ότι δηλαδή η φωτογραφία της Ηλένιας, ήταν παρμένη από την διαφήμιση ενός Αγγλικού σαμπουάν!

Ο Νικολαϊδης οδηγήθεκε σε ανάκριση για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια στην υπόθεση.

Πηγή : Εφημερίδα ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ Νοέμβριος 1986

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου