Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

Tο κόμμα των πολιτικών κομμάτων ξεπουλάει την χώρα και διαμορφώνει μια αδιάφορη προς το Έθνος, καθαρά υλιστική - ευδαιμονιστική αντίληψη τρόπου ζωής στην Ελληνική κοινωνία.

Η Εθνική μας υπόσταση παζαρεύεται!

Ο Ευρωπαϊσμός σε συνδυασμό με την παγκοσμιοποίηση παραμερίζει τις Ελληνικές πολιτισμικές αξίας!

Οι Εθνικές διεκδικήσεις αντικαταστάθηκαν, από τις κομματικές ίντριγκες, και τις ηγετικές φιλοδοξίες!

Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί κάνουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους σε βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού, χωρίς την παραμικρή αντίδραση του Ελληνικού κράτους!

Ο λαός στενάζει κάτω από την φορομπηχτική πολιτική, την ανεργία και την οικονομική κρίση.

Η Ελλάδα δεμένη στο άρμα της Ευρώπης, δέχεται συνεχώς ραπίσματα και ακολουθεί τον δρόμο του σκοταδισμού και της υποτέλειας.

Έτσι μας κατάντησαν!

Μας αξίζει όμως μια τέτοια τύχη;

Μας αξίζουν τέτοιοι ηγέτες;

Και βέβαια ΟΧΙ!

Οι Εθνικιστές;;;; βουλευτές γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυνατότητες της Ελληνικής Φυλής και τον προορισμό της, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

Έχουν την υποχρέωση, βάζοντας πρώτα την Ελλάδα και μετά τις όποιες μικροπολιτικές φιλοδοξίες και διαφορές τους, να δώσουν ενωμένοι τον αγώνα, που θα οδηγήσει την Ελλάδα στον δρόμο του κοσμοθεωρητικού προορισμού της, ΕΞΩ από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, με ξεκάθαρη ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ιδεολογία και όχι προσπαθώντας να εξομοιώσουν το σκοτάδι με το φως, δεμένοι στην ουρά του άρματος του πολιτικού κατεστημένου.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, καλείσθε να δικαιώσετε τον αγώνα τον ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, που σας έστειλαν στη βουλή, για να προβάλλετε το αληθινό πρόσωπο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και ΟΧΙ να γίνετε ουραγοί της ακροδεξιάς!

Βέβαια είναι δικαίωμά σας ν' αλλάξετε απόψεις! Και γιατί όχι; Και ιδεολογικό προσανατολισμό. Βγείτε και πείτε το ξεκάθαρα σ' αυτούς που σας έδωσαν την δυνατότητα με τις δικές τους θυσίες και τον δικό τους ΑΓΩΝΑ,να μπείτε στη βουλή, προσδοκώντας ανάσταση του ΕΘΝΟΥΣ και ΟΧΙ τριχοτόμηση της ανύπαρκτης πατριωτικής δεξιάς! Παραδεχθείτε ότι είσθε οι ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΡΙΚΟΙ, του Εθνικιστικού κινήματος να τελειώνουμε και μην καπηλεύεσθε άλλο τον ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

Τα μνημόσυνα, οι άτονες πατριωτικές κορώνες, η άλωση κομματικών χώρων, οι διάφορες εκδηλώσεις που στόχο έχουν ν' απο κοιμήσουν μικρή μερίδα του Εθνικιστικού χώρου κ.λ.π., έχουν δοκιμασθεί στο παρελθόν, στήριξαν αρκετά το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ!!

ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν ξεκαθαρίστε την θέση σας!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου