Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Πυρ ομαδόν κατά Μπουμπούκου και Κολοτούμπα....

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πυρ ομαδόν κατά Μπουμπούκου και Κολοτούμπα....

ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ......

Διαβαζω και ξαναδιαβαζω την αρχικη σας τοποθετηση κυριε Γεωργιαδη. Βλεπω και ξαναβλεπω ενα απο τα βιντεο με τις τελευταιες σας παρεμβασεις στην βουλη το οποιο χαρακτηριζεται ως "τσακισμα" της ρητορικης της αριστερας. Αναμεσα στα αλλα που ειπατε στην παρεμβαση αυτη και ψεξατε τον κ. Τσιπρα, ηταν οτι εσεις (ως χωρος πολιτικος και οχι ως ατομικοτητα) ξεχασατε τις επαναστασεις στα 15 και 16 σας χρονια. Και η ανατριχιλα απο το ακουσμα αυτης σας της δηλωσης, ερχεται να προστεθει στην εκπληξη της λογικης "αν μας βολευει (ποιους??) να γινει μια συγκεντρωση 10.000 και με την πιθανοτητα να γινουν επεισοδια", ή ειναι καλυτερο να κανουμε πισω και να βοησουμε την οικονομια της χωρας.

Στα αληθεια ψαχνω να βρω που πηγε η "ρηξη και η ανατροπη". Εκτος και αν η ρηξη και η ανατροπη ειναι εννοιες αστικης πολιτικης. Ψαχνω να βρω στα αληθεια ..... εναν πραγματικο λογο να κανει πισω το ΛΑ.Ο.Σ. για ακομη μια φορα, απο το να μετατρεψει την κοινοβουλευτικη του δυναμη σε κινηματικη. Και νομιζω πως πλεον ειναι ξεκαθαρο πως δεν θελει ουτε ο ΛΑ.Ο.Σ., ουτε ο προεδρος του την μετατροπη του Κομματος σε Κινημα.

Ας μιλησουμε ομως την γλωσσα της αληθειας. Με μια συγκεντρωση 10.000 ανθρωπων, χανονται οι 400.000 υπογραφες? Θα ειναι μικροτερη η κριτικη αν δεν ανοιξει μυτη και περασει ακαπνο και ατουφεκιστο το εθνοκτονο σχεδιο?

Εγω πλεον δεν μπορω να ειμαι καλοπιστος στην πολιτικη διγλωσια.

Ειναι γεγονος πως οτι πολιτικη υπεραξια κερδισε το ΛΑΟΣ επενδυοντας με φωνες και μεγαλα λογια στην αρχη, με "συνεση" και "μετριοπαθεια" στην συνεχεια και με ατακτη υποχωρηση και ενδοτισμο στο τελος, κερδισε και ειμαι βεβαιος πως προεκλογικα και παλι θα μας θυμησετε πως ησασταν η μονη δυναμη που αντεδρασε και με συλλογη υπογραφων και με φωνες στην βουλη, στο εθνοκτονο σχεδιο. Μια εκδηλωση στην βουλη με 10.000 διαδηλωτες και με τον κινδυνο οι 5.000 να ειναι προθυμοι να φωναξουν το κακο ονομα ή να προκαλεσουν με κανενα κακο συμβολο, ειναι κατι που δεν θα βγαλει ενισχυμενο το Κομμα.

Νομιζω ειναι προφανες οτι θεωρω οτι το να εισαι καλοπιστος σε τετοιες πολιτικαντικες τακτικες, ειναι ανοητο και επικινδυνο.

Διοτι η υποχωρηση του ΛΑ.Ο.Σ. σε ενα τετοιο ζητημα και με τετοιες φαιδρες δικαιολογιες ειναι αποδειξη ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ της ψηφου αγνων ελληνων πατριωτων και εθνικιστων.

ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Μιλησατε για ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τωρα μας προτεινεται σκυψιμο του κεφαλιου και ησυχια.

Μιλησατε για ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και αυτη την στιγμη καταντησατε αναποσπαστο κομματι του πολιτικου και τηλεοπτικου κατεστημενου.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Σαν να ακουω απο τωρα στα αυτια μου την καταδικη των οποιων επεισοδιων συμβουν, τον συμψηφισμο της εθνικιστικης παρουσιας με την αναρχικη τρομοκρατια. Τα εχετε κανει και στο παρελθον κυριε Γεωργιαδη. Και εσεις και τα υπολοιπα στελεχη του ΛΑ.Ο.Σ.
Δεν ξερω αν συμφωνει και ο κυριος Βελοπουλος με την τακτικη σας να σχολιαζετε την συγκεντρωση της 31/1/2010. Ως γνωστον για τον ΛΑ.Ο.Σ. η Χ.Α. ειναι το "vmro της Ελλαδας" οπως δηλωσε στην βουλη ο βουλευτης του ΛΑ.Ο.Σ. εκ Θεσ/νικης.

Με πνιγει τοση οργη και θελω τοσα πολλα να "σας χωσω" που ηδη δυσκολευομαι να κρατησω επιπεδο και να μην τα γραψω οπως ακριβως τα σκεφτομαι.

Και δεν θα ειχα μπει καν στην διαδικασια να σας γραψω αλλα ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑ και πιθανοτατα να επεισα και αλλους να το κανουν. Και το μετανοιωνω. Με κανατε να ντρεπομαι που προς στιγμην πιστεψα οτι το ΛΑ.Ο.Σ. ακομα ονειρευεται επαναστασεις εθνικες και κοινωνικες.

Γιατι εγω ψηφισα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ οχι λατρεια του Κρατους. Γιατι Πατριδα μου δεν ειναι το ελληνοφωνο κρατος και τα συμφεροντα των τραπεζων και του κεφαλαιου προς χαρην του οποιου πρεπει να "κανω πασο" ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Γιατι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Πως τολματε αληθεια να αποκαλειτε "πατριδα" το χρημα? τις συνταξεις? τους μισθους? το συστημα? τον κοινοβουλευτισμο? την σαπιλα και την οκνηρια?

ΝΑΙ

Υπαρχει καταιγισμος σκεψεων που δεν μπορω να βαλω σε μια σειρα αυτη την στιγμη. Ειναι τοση η οργη απο την πολιτικη σταση του Κομματος που με το ζορι ακομα σας ξεχωριζω μεσα στην σαπιλα του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και της χρεωκοπημενης αριστερας.

Θλιβομαι που βλεπω τον σφετερισμο των επαναστατικων ιδεων απο τις αστικες δυναμεις. Θλιβομαι που δεν μπορω να γυρισω τον χρονο πισω και να αλλαξω αποφαση, αλλα κυριως να αλλαξω ολες εκεινες τις κουβεντες που ειπα για να στηριξω το κομμα σας μπροστα σε νεους ανθρωπους και με τον κινδυνο να επεισα εστω και εναν.

Ντρεπομαι που πιστεψα πως τα λογια σας ειναι αληθινα και οχι του ...αερα.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=128&start=30

Από το blog ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου