Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στη συλλογή στήριξης στους διωκόμενους Εθνικιστές, μια συλλογή που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την ελληνική S - Crew Records.

The Spirit of the Patriot (ΗΠΑ), Snake Eggs (Γερμανία), Straightline (Ελλάς), Jan Peter (Γερμανία), Faustrecht (Γερμανία), Brigada 1238 (Ισπανία), Dernier Guerrier (Καναδάς), Daily Broken Dream (Γερμανία), White Resistance (Γερμανία), Axis Mundi (Ισπανία), Max Resist (ΗΠΑ), Final War (ΗΠΑ), Kasus Belli (Ισπανία), Filopatria (Ελλάς), Burn Down (Γερμανία), Aryan Brotherhood (Γερμανία), Painful Awakening (Γερμανία), Die 3 von der Tanke (Γερμανία).

Έχουμε πλέον λοιπόν περάσει στην τελική ευθεία για τη συλλογή αντίστασης, τη συλλογή που εκφράζει μουσικά και στιχουργικά την οργή μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων για την καταπίεση που υφίσταται ο πατριωτικός και εθνικιστικός χώρος στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ειδικά τις τελευταίες μέρες, με την καταστολή να γυρίζει μπούμερανγκ ενάντια σε κράτος και παρακράτος και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας να τα παίζουν όλα για όλα για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια του Έθνους μας, η έκφραση αυτή στα πλαίσια της μουσικής φαντάζει αναγκαία όσο ποτέ.

Από τα 18 κομμάτια που πρόκειται να συμπεριληφθούν στο album, τα 10 είναι νέα ή ακυκλοφόρητα. Αποτελεί δε μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι η μεγαλύτερη βοήθεια σε όλο αυτό το εγχείρημα δόθηκε από συναγωνιστές του εξωτερικού, οι οποίοι εκτός του ότι και μέσα από τα κομμάτια τους δηλώνουν τη στήριξή τους, αναγνωρίζουν παράλληλα και την αξία και συνεισφορά της ελληνικής σκηνής στην εθνικιστική ροκ μουσική. Περισσότερα όμως με την κυκλοφορία της συλλογής, η οποία όπως αναφέραμε αναμένεται μέσα στην άνοιξη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου