Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ = ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΥΟ ΛΑΩΝ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ = ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΥΟ ΛΑΩΝ

Έχει επικρατήσει στη συνείδηση του λαού η ιδέα πως θα αποφασίσει αυτός για τη λύση που του ετοιμάζουν, αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Κάτω από τον ίσκιο αυτής της πλάνης ο λαός επαναπαύεται  Ακόμα και αυτοί που καταφέρονται εναντίον της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας,  είναι ήσυχοι στο βάθος της συνείδησης τους πως στο τέλος ο λαός θα πει ΟΧΙ σε όλα αυτά τα σχέδια και έτσι δεν θα μπορέσουν να περάσουν. Κάνουν λάθος, μεγάλο λάθος. Διότι η παγίδα κρύβεται στη διαδικασία που θα οδηγήσει προς την αποδοχή ή όχι της όποιας λύσης. Και η διαδικασία αυτή περνά μέσα από το ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. 

Εδώ βρίσκεται η παγίδα, έλληνες αδελφοί. Σε μια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης της οποίας ο λαός, ο κυπριακός λαός, που αποτελείται κατά διεθνή αποδοχή, από ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους, θα χωριστεί ξαφνικά σε ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ τα οποία σώματα θα ψηφίσουν εάν αποδέχονται ή όχι ένα σύνταγμα. Ανεξάρτητα λοιπόν από την απάντηση που θα δώσουν αυτά τα δύο εκλογικά σώματα την ίδια στιγμή θα κατοχυρωθεί ο διαχωρισμός του «κυπριακού λαού» σε ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

Το σύνταγμα της κυπριακής δημοκρατίας,  μας έχει επιβληθεί εκ των άνω  όμως δεν προέκυψε μέσα από δύο εκλογικά σώματα  Για αυτό το λόγο η κρίση του 1963 δεν συνεπαγόταν την κατάλυση της κυπριακής δημοκρατίας. Στη περίπτωση όμως που το σύνταγμα θα προέρχεται από δύο εκλογικά σώματα, τότε σε συνθήκες κρίσης δεν θα μπορεί να έχει ισχύ το σύνταγμα με την απόσχιση του ενός  διότι θα είναι γέννημα διπλής λαϊκής βούλησης. Συνεπώς το σύνταγμα αυτό θα καταρρεύσει και ο ελληνισμός της Κύπρου θα βρεθεί μετέωρος,  χωρίς κρατική υπόσταση, χωρίς στρατό, εγκαταλελειμμένος σε μια «συνιστώσα επαρχία» στην οποία θα δρουν ανεμπόδιστα τα τουρκικά πλήθη που θα έχουν συρρεύσει από πριν εκ Τουρκίας.

Έλληνες, τότε θα ζήσετε αυτά που έζησαν οι έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Ιωνίας, της Ίμβρου και της Τενέδου και όσοι διασωθείτε θα διηγείστε τα παθήματα σας στη ξενιτιά  και θα κλαίτε.

Ξυπνάτε επιτέλους από το λήθαργο σας. Αντισταθείτε στην υποχώρηση και τη παράδοση της Κύπρου στους τούρκους.

Πείτε τουλάχιστον ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Αυτό και μόνο θα είναι μεγάλη προσφορά στη πατρίδα. Αν είστε ανίκανοι να διεκδικήσετε περισσότερα από αυτούς που διαφεντεύουν  τη τιμή και το μέλλον σας,  τουλάχιστον φωνάξτε τους:

ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου