Π. Υ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Την στιγμή που ένας λαός αποκτά αντιπροσώπους, δεν είναι πιά ελεύθερος. Ο Αγγλικός λαός νομίζει, ότι είναι ελεύθερος μόνο κατά την διάρκεια της εκλογής των μελών του κοινοβουλίου. Μόλις αυτά εκλεγούν, ο Λαός είναι Δούλος, δεν είναι τίποτε"'
Zακ Ρουσώ "Το κοινωνικό Συμβόλαιο"

Άρα ο Λαός δεν είναι ελεύθερος, ακόμη και τη στιγμή που ψηφίζει τους βουλευτές!
Επηρεάζεται από ισχυρές μονάδες, ιδιοκτήτες εφημερίδων, ραδιοφωνικών σταθμών, τηλεοπτικών δικτύων, ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που κατέχουν δύναμη, μεγαλύτερη της ψήφου. Αν παραδείγματος χάριν στην Ελλάδα 3 - 4 κάτοχοι των περισσοτέρων εφημερίδων της χώρας κι ένας ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗΣ, αποφάσιζαν ν' αναδείξουν έναν άσημο Έλληνα σε πρωθυπουργό της χώρας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε ορισμένο χρονικό διάστημα, θα το επετύγχαναν!

Και να ΓΙΑΤΙ:

Οι εφημερίδες θ' άρχιζαν να προβάλλουν τον νέο Σωτήρα. Το Χρήμα θα έτρεχε υπέρ αυτού. Οι Κομματάρχες θα εξαγοράζονταν. Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης θα προσχωρούσαν. Στο τέλος θα έφερναν τον υποψήφιο, μπροστά στους ψηφοφόρους, για να πάρει και το τοπικό χρίσμα της εκλογής του.

Βουλευτές .... βουλευτές!
Ποιός βουλευτής δεν γίνεται ηθοποιός; Ποιός βουλευτής δεν ψεύδεται; Ποιός βουλευτής δεν υπόσχεται τα πάντα; Ποιός βουλευτής δεν είναι απατεώνας; Ποιός βουλευτής δεν κάνει ρουσφέτια; Ποιός βουλευτής δεν πηδάει από κόμμα σε κόμμα;

Να γιατί οι βουλευτές είναι πρώτης τάξεως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, που πλουτίζουν κι εκλέγονται περιγελώντας τον Ελληνικό λαό.

Δεν προσφέρουν τίποτε κι εισπράττουν τα πάντα με νόμους που ψηφίζουν οι ίδιοι. Θησαυρίζουν από τα χρήματα του εργαζόμενου Ελληνικού λαού και διασκεδάζουν αμέριμνοι από κόπους και ευθύνες. Η εργασία μέσα στη βουλή, είναι άγνωστη! Απλώς δημαγωγούν κι ο Ελληνικός λαός απολαμβάνει την αναδομημένη και τσεκουρωμένη ΑΤΑ , την ακρίβεια, την ανεργία και τον διχασμό.

Η δημοκρατία αφήρεσε από τον λαό μας την ΤΑΞΗ την ΟΡΓΑΝΩΣΗ και τον ΡΥΘΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ.
Με την δημοκρατία επεκράτησε η ΑΣΥΔΟΣΙΑ, η ΑΤΑΞΙΑ και η ΑΝΑΡΧΙΑ σε όλους τους τομείς.

Με την δημοκρατία δεν υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, λόγω των συνεχών εναλλαγών των κομμάτων στην εξουσία.

Η κοινωνική γαλήνη διαταράσσεται εξ' αιτίας των των πολιτικών διενέξεων, μεταξύ των κοινοβουλευτικών φατριών.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι ανύπαρκτη, διότι από τα κόμματα καλλιεργείται ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.

Η δημοκρατία δίνει επιφανειακά δικαιώματα και τυπικές παραχωρήσεις στον λαό, δίνοντάς του την εντύπωση ότι είναι κυρίαρχος. Ουσιαστικά όμως κυριαρχούν οι ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, η ΑΡΧΟΥΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ και η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.

Ουδέποτε οι εκπρόσωποι της δημοκρατίας κινήθηκαν από κίνητρα πατριωτικά, αλλά πάντα ήταν καθηλωμένοι κι αφοσιωμένοι στην πολιτική του κομματισμού και της φαυλοκρατίας. Ανέκαθεν ήταν και είναι πιόνια υποδουλωμένα στα ξένα συμφέροντα που εκπροσωπούν.
Όλες οι δημοκρατικές κυβερνήσεις, που ανέλαβαν την εξουσία με κολακείες και δημαγωγίές, εξήντλησαν τις δραστηριότητές τους για τα δικά τους συμφέροντα κι ΟΧΙ για τον Ελληνικό λαό.
Οι δημοκράτες πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την συρρίκνωση του Ελληνισμού, παρέδωσαν ιστορία χιλιετηρίδων στην όρεξη και την οργή της ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ. Εξουθένωσαν τις πολιτιστικές δυνάμεις. Είναι οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της ΠΑΡΑΚΜΗΣ μας. Γίναμε οι ΑΔΥΝΑΜΟΙ κι οι ΓΕΛΟΙΟΙ της Ευρώπης.

Η ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ κι η ΔΕΙΛΙΑ των πολιτικών μας έφερες τους Τούρκους μπροστά στις πόρτες των σπιτιών μας. Επέτρεψαν την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ της ΚΥΠΡΟΥ, την υποστολή της Ελληνικής σημαίας στα ΙΜΙΑ, το ξεπούλημα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, έκλεισαν τ' αυτιά τους στην ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ προπαγάνδα των ΑΛΒΑΝΩΝ, των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, των ΤΟΥΡΚΩΝ, των ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ κι επέτρεψαν να γίνει ο τόπος μας κέντρο διερχομένων και λαθρομεταναστών με συνέπειες την εγκληματικότητα, τις ασθένειες, την γκετοποίηση των Ελληνικών πόλεων.

Οι κυβερνήσεις που ασκούν και ανέχονται την ανθελληνική πολιτική, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου